ANASAYFA
KATEGORILER
Ekonomi
Diğer Haberler
Bilim & Teknoloji
Doğa
Magazin
Otomobil
Hayvanlar
Genel
Gündem
Din
3.Sayfa
Eğitim
Politika
Hayat
Bülten
Avrupa
Hafta Hafta Gebelik
Anne Çocuk
Kadın Sağlığı
Aşk & Cinsellik
Güzellik & Moda
Yaşam
Astroloji
Spor
Uefa Avrupa Ligi
Şampiyonlar Ligi
Uluslar Ligi
Voleybol Haberleri
Basketbol
Futbol
Komik
Moda
Otomobil
Hayvanlar
Bilim & Teknoloji
YEMEK TARİFLERİ
Künye
WEB GÖRÜNÜM
Haberi Sesli Oku
Durdur
Yaşam
Edirne mutfağına özgü 'Mutancana'
Tarih: 21.11.2022 10:20:57
0 Yorum
Edirne mutfağına özgü 'Mutancana'
Kuru kayısı, kuru üzüm, kuru erik ve kırmızı et ile hazırlanan mutancana, Osmanlı'dan miras kalmıştır. Edirne mutfağına özgü bir yemek olan mutancana, genellikle kuzu veya geyik eti ile hazırlanır.
Paylaş
Paylaş
Paylaş
Paylaş
Paylaş
Lütfen Boş Bırakmayınız.
Kaydet
1
HİLAL SARIHAN İLE GEZİYORUZ ‘ÜÇ YAPRAKLI YONCALARIN DİYARI DUBH LİNN’
2
AYŞE' NİN GEZİLERİ 'GERÇEK İTALYAN NAPOLİ'
3
Gastronomi bir şehir daha kazandı
4
Kış tatili için gidilecek yerlerden Nevşehir - Kozaklı Kaplıcaları
5
Şifa veren,bağışıklık yükselten Toyga çorbası
6
Bolu'dan masalsı kar manzaraları
7
Trakya'ya özgü 'Kaşnika'