Haberi Sesli Oku

Edirne mutfağına özgü 'Mutancana'

Edirne mutfağına özgü

Edirne mutfağına özgü 'Mutancana'

Kuru kayısı, kuru üzüm, kuru erik ve kırmızı et ile hazırlanan mutancana, Osmanlı'dan miras kalmıştır. Edirne mutfağına özgü bir yemek olan mutancana, genellikle kuzu veya geyik eti ile hazırlanır.

1

HİLAL SARIHAN İLE GEZİYORUZ ‘ÜÇ YAPRAKLI YONCALARIN DİYARI DUBH LİNN’

2

AYŞE' NİN GEZİLERİ 'GERÇEK İTALYAN NAPOLİ'

3

Gastronomi bir şehir daha kazandı

4

Kış tatili için gidilecek yerlerden Nevşehir - Kozaklı Kaplıcaları

5

Şifa veren,bağışıklık yükselten Toyga çorbası

6

Bolu'dan masalsı kar manzaraları

7

Trakya'ya özgü 'Kaşnika'