Anasayfa
Künye
İletişim
ANASAYFA
Ekonomi
Diğer Haberler
Bilim & Teknoloji
Doğa
Magazin
Otomobil
Hayvanlar
DİĞER
Genel
Gündem
Din
3.Sayfa
Eğitim
Politika
Hayat
Bülten
Avrupa
Hafta Hafta Gebelik
Anne Çocuk
Kadın Sağlığı
Aşk & Cinsellik
Güzellik & Moda
Yaşam
Astroloji
Spor
Uefa Avrupa Ligi
Şampiyonlar Ligi
Uluslar Ligi
Voleybol Haberleri
Basketbol
Futbol
Komik
Moda
Otomobil
Hayvanlar
Bilim & Teknoloji
YEMEK TARİFLERİ
Edirne mutfağına özgü 'Mutancana'
Edirne mutfağına özgü 'Mutancana'
Haberi Sesli Oku
Durdur
Kuru kayısı, kuru üzüm, kuru erik ve kırmızı et ile hazırlanan mutancana, Osmanlı'dan miras kalmıştır. Edirne mutfağına özgü bir yemek olan mutancana, genellikle kuzu veya geyik eti ile hazırlanır.
Paylaş
Paylaş
Paylaş
Paylaş
Paylaş
Lütfen Boş Bırakmayınız.
Kaydet
HİLAL SARIHAN İLE GEZİYORUZ ‘ÜÇ YAPRAKLI YONCALARIN DİYARI DUBH LİNN’