YAZA VEDA ETMEDEN TEKNE TURLARIYLA DOĞAYI SELAMLAMAYA NE DERSİNİZ

Sizler için en özel tekne turlarını derledik

YAZA VEDA ETMEDEN TEKNE TURLARIYLA DOĞAYI SELAMLAMAYA NE DERSİNİZ
Haberi Sesli Oku

İstanbul Boğaz Turları

Martıların selamlaması ile birlikte teknenin limanı belki asırlarca hükmetmiş imparatorlukların başkentinde tüm heybetiyle derin ter temiz boğazın o muhteşem görüntüsünden devam eder eşsiz manzarası. Bir yanım Anadolu bir yanım Avrupa dillere destanKız Kulesi ve yine dillerden düşmeyen Galata Kulesi'nin ayrı ayrı kimi hüzün, kimi neşe dolu hikayesi. İçinde barındıran tarihi heybeti..Elbetteki bir tura sığmaz Koskoca İstanbul'un hikayesi fakat bu tur ile Galata Kulesi, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Çırağan Sarayı, Boğaziçi Köprüsü, Rumeli Hisarı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Kız kulesi masalsı güzelliğiyle karşınıza çıkacak. 
İstanbula'a bir de denizin derinliğinden, teknenin sallanışından temiz havanın çarpmasından; kısacası İstanbul'a İstanbul'un içinden bakın. Adeta şehirle bütünleşecek her nefeste şehrin güzelliklerini ve tarihini içinize çekeceksiniz.


İzmir Koy Turları 
Ege'nin İncisi İzmir'de var mı bir tekne turu gibisi? Cennetin içinde bir tarafı deniz, bir tarafı yeşil. Her koyunda görsel şölen. Attığın her adım tarih, tattığın her sunum damağında leziz. Kelimelere sığmaz medeniyetin kenti İzmir...
İzmir pek çok şehire çirkinlik katan şeylere aldırmadan bünyesine kattığı her şeyi güzelleştiren büyülü aurasıyla sizlere nice güzelliklerini sunmak için adeta can atıyor. Tarihi, geçmişi bir yana şehre adım attığınızda dünya duruyor adeta. Peki ya turlar? Çıktığınız tekne turu ile; Çeşme, Akvaryum Koyu, Mimoza Koyu, Delikli Koy, Pisa Koyu, Sazlıca Koyu gibi harikalar görecek ve İzmir'in gizli ve gizemli büyüsüne kapılacaksınız.


Antalya Turları
Kaleiçi'nde veyahut limanda başlayacak muhteşem bir tura hazır mısınız? Şüphesiz ki denizin, doğanın ve her geçen gün yeniden gün yüzüne çıkan tarihin yolculuğudur Antalya.
Konyaaltı'ndan Kaş'a her koyu her limanı bambaşka! Denizin dibinde ve sahilin her köşesinde tarihi ile aşkı Antalya'da yaşa. Belek'ten Çıralı'ya, Göynük'ten Olimpos'a ister medeniyeti yaşa ister doğa ile başbaşa...
Her şehrin güzelliği, her şehrin hayranlığı ve aşıkları vardır. Fakat Antalya öyle bir şehirdir ki ; Adım attığınız anda ayaklarınız yerden kesilir. Nefes almak bile sanata dönüşür. Uyku bile sizin için bir şeyleri kaçırmak gibi gelir. Koşarak geldiğiniz şehirden gitmek zulüm olabilir.
Şehirle bütünleşmiş tarihi yapıları, mutlu insanları denizin o güzelliğini her yerden görebilirsiniz.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün şu sözleri geliyor akla; "Hiç Şüphesiz Ki Antalya Dünyanın En Güzel Yeridir" 
Baktığınız her yer büyüleyiciyken çıkacağınız tekne turlarıyla; Phaselis Koyu, Cennet Koyu, Kiriş Koyu, Kleopatra Koyu, 3 Adalar Bölgesi gibi birbirinden güzel koylarla nefisinizin kesilmesine hazır olun. Tam denizin ortasında bir mağara görebilir, denizden tabiri caizse yürüyerek mini adaya geçebilirsiniz.

 


DİLEK'İN MUTFAĞI 'BİTLİS YEMEĞİ GILORİK'