VİZESİZ SEYEHAT EDEBİLECEĞİNİZ AVRUPA ÜLKELERİ

İşte pasaportunuz veya kimliğiniz ile kolayca seyahat edebilmenize olanak tanıyan, her biri tarihi, kültürü ve doğası ile kendine özgü vizesiz Avrupa ülkeleri

VİZESİZ SEYEHAT EDEBİLECEĞİNİZ AVRUPA ÜLKELERİ
Haberi Sesli Oku

Gürcistan, Batı Asya ve Doğu Avrupa’nın kesişen noktası Gürcistan, birçok medeniyete yapmış olduğu ev sahipliğiyle kültürel zenginliğin en güzel yaşandığı vizesiz tatil yerlerinin en zengin tarihe sahip noktalarından…

   

 

Arnavutluk,Hem kültür gezisine hem de doğa seyahatine çıkmak için vizesiz ülkeler arasında adına sık rastlanılan Arnavutluk, deniz ve doğa tutkunlarına keyifli bir tatil vadediyor. 

 

 

Bosna Hersek, Farklı pek çok inanç ve medeniyete ev sahipliği yapan, el değmemiş doğası ile ünlü Bosna Hersek, vizesiz ülkeler arasında yerini alıyor.
 

 

Karadağ, Zengin kültürel mirası ve doğal güzellikleri ile vizesiz gezilecek listelerinin başında olan rotalarından olan Karadağ, eşsiz manzaraları ile hafızalara kazınıyor.

 

Kosova, Vizesiz seyahat edebileceğiniz, az bilinen Balkan ülkeleri arasında bulunan Kosova, keşfedilmek için misafirlerini bekliyor.
 

 

Arnavutluk, Hem kültür gezisine hem de doğa seyahatine çıkmak için vizesiz ülkeler arasında adına sık rastlanılan Arnavutluk, deniz ve doğa tutkunlarına keyifli bir tatil vadediyor. 
 


 


DİLEK'İN MUTFAĞI 'BİTLİS YEMEĞİ GILORİK'