Haberi Sesli Oku

Mardin'de değişmeyen gelenek

Mardin

Mardin'de değişmeyen gelenek

Asırlardır her evde bayram öncesi kuzu kaburgası alınıp üç tarafı dikilerek hazırlanıyor. Daha sonra az pişmiş iç pilavla doldurulup yağda mühürlenerek altı saat bakır tencerede kısık ateşte pişiriliyor.  

1

HİLAL SARIHAN İLE GEZİYORUZ ‘ÜÇ YAPRAKLI YONCALARIN DİYARI DUBH LİNN’

2

AYŞE' NİN GEZİLERİ 'GERÇEK İTALYAN NAPOLİ'

3

Gastronomi bir şehir daha kazandı

4

Kış tatili için gidilecek yerlerden Nevşehir - Kozaklı Kaplıcaları

5

Şifa veren,bağışıklık yükselten Toyga çorbası

6

Bolu'dan masalsı kar manzaraları

7

Trakya'ya özgü 'Kaşnika'