Haberi Sesli Oku

Arnavutluk'un geleneksel yemeklerinden 'Elbasan tava'

Arnavutluk

Arnavutluk'un geleneksel yemeklerinden 'Elbasan tava'

Kuzu veya keçi etiyle yapılan yemek, ilk aşamada ete tuz ve yağ katılarak fırına veriliyor. Etin kızarmasının ardından soğuması bekleniyor. Yumurta, un ve yoğurtla hazırlanan terbiyeyle et güvece koyularak pişmesi için yeniden fırına veriliyor. Tercihen pirinç de ekleniyor.  

1

HİLAL SARIHAN İLE GEZİYORUZ ‘ÜÇ YAPRAKLI YONCALARIN DİYARI DUBH LİNN’

2

AYŞE' NİN GEZİLERİ 'GERÇEK İTALYAN NAPOLİ'

3

Gastronomi bir şehir daha kazandı

4

Kış tatili için gidilecek yerlerden Nevşehir - Kozaklı Kaplıcaları

5

Şifa veren,bağışıklık yükselten Toyga çorbası

6

Bolu'dan masalsı kar manzaraları

7

Trakya'ya özgü 'Kaşnika'